DESPRE NOI

S.C. Onix S.R.L. Oradea a fost înființată în anul 1991, având ca obiect de activitate producerea și comercializarea de anvelope reșapate cu scopul de a aduce pe piață o anvelopă de calitate la un preț competitiv.

Firma a fost omologată internațional conform Regulamentului European  E.C.E. 109 și autorizată de către Registrul Auto Român conform normelor în vigoare.

Calitatea anvelopelor reșapate la firma Onix este recunoscută de către transportatori din zona de vest a țării și nu numai.  Raportul calitate/preț al anvelopelor au câștigat pe termen lung încrederea clienților.

Membrii echipei Onix sunt specializați în procedeul reșapării și al reparațiilor în Germania. În procesul de fabricație folosim benzi de rulare și materiale furnizate de către cei mai buni producători din Europa. Suntem prima firmă din țară care a introdus tehnologia Kraiburg de reșapare la rece.

Prin reșapare se asigură un rulaj de minimum 100000 km și o reducere substanțială a costurilor de transport, în condițiile unui preț de circa 60% comparativ cu anvelopa nouă.

Ce înseamnă resaparea anvelopelor pentru camioane

Mai jos regăsiți principalele etape ale procesului de reșapare la rece a anvelopelor pentru camioane.

Ce înseamnă resaparea anvelopelor pentru camioane

1. Inspecția inițială

asperizarea anvelopelor resapabile

2. Asperizarea anvelopelor reșapabile

repararea anvelopelor

3. Repararea anvelopelor

Ce înseamnă resaparea anvelopelor pentru camioane

4. Aplicarea benzii de rulare

Vulcanizarea in autoclava

5. Vulcanizarea în autoclavă

Ce înseamnă resaparea anvelopelor pentru camioane

6. Depozitarea anvelopelor în spații acoperite