Termeni și condiții de vânzare – www.resapare-onix.ro

Site-ul www.resapare-onix.ro este operat de:

SC ONIX SRL
CUI: RO48726
Adresa: Șoseaua Borsului nr 19/A, Oradea, România

Prin intermediul site-ului www.resapare-onix.ro SC ONIX SRL  pune la dispoziția vizitatorilor/cumpărătorilor informațiile aferente produselor listate, respectiv anvelope reșapate pentru camioane.

SC ONIX SRL își rezervă dreptul de a modifica unilateral informațiile produselor fără nici o formalitate suplimentară.

Modalități de comandă

Clienții pot solicita informații sau pot comanda produsele comercializate de ONIX SRL prin intermediul site-ului, telefonic la numarul 0726-227017 sau prin e-mail la onixsrl@yahoo.com.

Comenzile transmise prin intermediul site-ului sunt livrate doar după confirmarea acestora telefonic sau prin e-mail și după stabilirea detaliilor de facturare, plată și transport, în funcție de caz.

Clientul este responsabil pentru informațiile transmise la momentul înregistrării comenzii. Societatea ONIX SRL nu va putea fi trasă la răspundere în cazul în care comanda nu va putea fi confirmată sau livrată la adresa transmisă de client din cauza erorilor căsuței de e-mail sau ale coordonatelor adresei de livrare.

De asemenea, nu va fi acceptată nicio modificare a adresei de livrare a comenzii după ce aceasta a fost plătita.

Vânzătorul are dreptul de a refuza orice comandă din partea unui client, în special în următoarele situații:

  • produsul comandat nu este pe stoc;
  • neplata produselor;
  • identificarea unei erori în informațiile despre produs inclusiv prețul sau o oferta promoțională

Anvelopele comandate vor fi ridicate, după plata contravalorii acestora, de la sediul firmei din Oradea, Calea Borșului 19/A. În cazul în care este necesară livrarea acestora, transportul va fi suportat în totalitate de către client.

Modalitați de plată

Plata produselor se poate realiza prin virament bancar, înainte de livrarea acestora.

Modalități de transport

Costul transportului anvelopelor cumpărate cade în sarcina cumpărătorului. ONIX SRL poate organiza la solicitarea și pe costul cumpărătorului transport paletizat cu livrare în una sau două zile lucrătoare.

Garanția produselor

Pentru anvelopele reșapate de ONIX SRL se acordă o garanție de 12 luni.
Garanţia se acordă în condiţiile respectării parametrilor de presiune, sarcină şi viteză imprimate pe anvelopă. Pentru montajul anvelopelor pe jantă se vor folosi utilaje speciale.
Nu se acordă garanţie pentru:

  • anvelopele cu uzură excesivă pe o parte sau cu uzură neuniformă datorată presiunii şi sarcinii neadecvate sau alte defecţiuni tehnice ale autovehiculului;
  • anvelopele care prezintă tăieturi, înţepături, crăpături provocate de corpuri ascuţite, dure, gropi sau borduri
  • anvelopele cu uzură ce depașește 80% din adâncimea inițială a profilului;
  • anvelopele montate necorespunzător, pe jenți ruginite, deformate sau defecte;
  • pierderea de timp, inconveniente cauzate de pierderea componentelor vehiculului.

Reclamațiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se pot face către ONIX scriindu-ne la adresa onixsrl@yahoo.com.

Pentu soluționarea reclamațiilor anvelopele reclamate vor fi prezentate la sediul firmei împreuna cu certificatul de garantie.

Vrem ca toate relațiile comerciale să se desfășoare în mod amiabil, iar în eventualitatea apariției unei dificultăți, echipa ONIX va face tot posibilul pentru identificarea unei soluții.

În cazul în care ai întâmpinat dificultăți în relația cu ONIX, feedback-ul tău este foarte important pentru noi și îl așteptăm prin email la onixsrl@yahoo.com.